Go Back
+ servings

Brunet smør

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Sauce, sovs, Tilbehør
Forb. tid: 1 minute
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 100 gram Smør

Sådan gør du

    1. Skær smørret i mindre stykker.
    2. Kom det i en gryde og stil gryden på komfuret.
    3. Smelt smørret ved middelvarme (7 ud af 14 på mit komfur). Undlad at røre rundt i det. Efterhånden som smørret smelter, vil vallen bundfælde (falde til bunds).Brunet smørBrunet smør
    4. Skru op for blusset, når smørret er smeltet (11 ud af 14 på mit komfur).Brunet smør
    5. Rør i det hvert andet minut. Det skal op og bruse for at udvikle den gode nøddeagtige smag og duft, men temperaturen må samtidig heller ikke være for høj - det vil give en brændt smag til dit brunede smør.Brunet smørBrunet smør
    6. Lad det brunede smør løbe gennem et ostelærred eller en stofble - eventuelt over i et patentglas, hvis det skal gemmes til senere, eller i en skål.Brunet smør
    7. Det brunede smør er nu klar til servering.