Rør gær ud i det håndlune vand og rør derefter fibre i på høj hastighed på røremaskinen.
Rør nogle minutter, indtil fibermassen er meget tyk, og lad den derefter hvile i 10 minutter.
Bland al melet sammen.
Når fibermassen har hvilet i 10 minutter, tilsættes olie eller smør og salt.
Mel tilsættes lidt ad gangen, mens du rører dejen.
Vær opmærksom på ikke at komme for meget mel i ad gangen.
Når alt mel er tilsat, røres dejen godt igennem på høj hastighed i 8-10 minutter.
Lad dejen hæve med et viskestykke eller film over i 20 minutter.
Form dejen til boller, dyp oversiden af hver bolle i havregryn og lad dem efterhæve overdækket på pladen i 30 minutter.
Varm ovnen op til 230 grader varmluft og bag bollerne i ca. 20-30 minutter afhængig af din ovn.
Bollerne er først færdige, når de har en dyb, hul lyd, når du banker dem under bunden.