Roastbeef med peberrodscreme og agurkesalat
- 4 loaf Rugbrød
- Smør
- 12 loaf Roastbeef
- 4 spsk. Peberrodscreme
- 4 spsk. Agurkesalat
- 4 spsk. Peberrod friskrevet
- Salt og peber friskkværnet
Roastbeef med remoulade, agurkesalat og stegte løg
- 4 loaf Rugbrød
- Smør
- 12 loaf Rugbrød
- 4 spsk. remoulade
- 4 spsk. Agurkesalat
- 4 spsk. Løg Stegte
- Salt og peber friskkværnet
Roastbeef med peberrodscreme og agurkesalat
Smør de fire skiver rugbrød.
Arrangér tre skiver roastbeef på hver, ikke fladt, men med lidt højde.
Læg 1 spsk. peberrodscreme på den ene side af kødet og 1 spsk. agurke-salat på den anden side.
Pynt med revet peberrod, og drys med salt og peber.
Roastbeef med remoulade, agurkesalat og stegte løg
Smør de fire skiver rugbrød.
Arrangér 3 skiver roastbeef på hver, ikke fladt, men med lidt højde.
Læg 1 spsk. remoulade på den ene side af kødet og 1 spsk. agurkesalat på den anden side.
Læg 1 spsk. ristede løg ovenpå, og drys med peber og salt.