Go Back
+ servings

Pasta Carbonara

Den dejlige italienske ret der kun tager 20 minutter at lave
No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Italien, Pasta
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Food N' Fun

Ingredienser

  • 1000 gram Spaghetti
  • 200 gram Bacon Kan også være pancetta
  • 2 stk. Æg
  • 200 gram Parmesan
  • 3 clove Hvidløg

Sådan gør du

  • Frem med bacon og steg den i olivenolien.
    Samtidig koger du pastaen i godt saltet vand - det skal kun koge i cirka 5 minutter. Kom nu hvidløg til baconen og giv det kun en smule varme - den må ikke brune. Nu tilsættes pastaen i din pande, sammen med 2-3 dl af kogevandet fra pastaen, og retten svinges i 4 minutter ved høj varme.
    Nu skulle vandet gerne fordampe og pastaen danner en sauce. Træk den fra varmen og tilsæt parmesan og æg samt masser af peber. Rør nu det hele godt sammen og server med peber på toppen.
    Du kan se det hele i denne video:
    {"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/743gTr_fbuQ.jpg?itok=bxV22wrt","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=743gTr_fbuQ&t=1s","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Embedded Video (Responsivt, autoplaying)."]}

Noter

Lavet af Food N' Fun