Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Antal:
4
personer
Stegt kalkunbryst
Er det sidst på måneden? Er tiden knap? Eller er det bare lige én af de dage, hvor du er
ekstra
doven og ugidelig? Frygt ej - her har du nemlig både rørende nem og møgbillig aftensmad på mindre end 15 minutter!
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin
Del på Facebook
Forfatter:
Per Asmussen
Ret:
Hovedret
Køkken:
Dansk
Keyword:
Aftensmad, Billig mad, Frokost, Hurtig mad, hurtigt, Hverdagsmad, Kalkun, Kalkunbryst, nemt, Pasta
Forb. tid:
3
minutter
minutter
Tilb. tid:
12
minutter
minutter
Har du prøvet den her opskrift?
Nævn os på
@gastrofun.dk
eller brug hashtag
#gastrofundk
!
Madlavningstilstand
Din skærm forbliver tændt
Ingredienser
2
stk.
Løg
2
fed
Hvidløg
500
gram
Kalkunbryst
Salt
Peber
Fra kværn
1
deciliter
Fløde
Olie
Smagsneutral. Til stegningen
500
gram
Pasta
Sådan gør du
Start med at bringe vandet i kog i en gryde.
Hæld pastaen i sammen med lidt salt, når vandet spilkoger.
Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Det tager typisk 8-12 minutter.
Finsnit løg og hvidløg og steg dem i 1 minut på en sauterpande ved middelhøj varme.
Skær i mellemtiden kødet i tern på cirka 2x3 centimeter.
Krydr det med lidt salt og peber.
Tilsæt kødet til panden med løg og skru op for blusset. Kødet skal have stegeskorpe på hver side. Det tager et par minutter.
Skru ned på lav varme og tilsæt fløden.
Lad det simre i et par minutter.
Når pastaen er færdig sigtes vandet fra, og pastaen hældes over i panden.
Rør godt rundt i det i 2 minutter og krydr retten med en masse friskkværnet peber.
Smag eventuelt til med lidt citronsaft og lidt mere salt.
Servér og nyd verdens nemmeste SU-venlige gourmetmåltid ;-)
Madlavningstilstand
Din skærm forbliver tændt