Go Back
+ servings

Hvid chokolade ganache

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Bage, Chokolade, Dessert, Fødselsdag, Kage, Pynt
Forb. tid: 12 timer 15 minutter
Tilb. tid: 3 minutter
Antal: 1 kage
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 2 deciliter Fløde
  • 200 gram Hvid chokolade
  • Pastafarve efter eget ønske

Sådan gør du

    1. Hak chokoladen i mindre stykker på et skærebræt.
    2. Kom den hakkede chokolade over i en skål.
    3. Hæld fløden i en gryde.
    4. Sæt gryden på komfuret og tænd for komfuret.
    5. Varm fløden op til lige under kogepunktet. Husk at røre i fløden undervejs for at undgå at det brænder på.
    6. Hæld straks den varme fløde over den hakkede hvide chokolade i skålen.
    7. Lad det stå i 2 minutter, inden du rører i det.
    8. Rør nu chokoladen ud i fløden.Hvid chokolade ganache
    9. Læg husholdningsfilm ovenpå ganachen, så der ikke kan opstå kondens på undersiden af filmen.
    10. Sæt ganachen på køl natten over eller i minimum 12 timer.
    11. Tag herefter den afkølede ganache ud af køleskabet.
    12. Pisk lidt i den kolde masse indtil skålen kan vendes på hoved uden at ganachen slipper skålen.
    13. Vend den ønskede farve i ganachen.Hvid chokolade ganache
    14. Ganachen er nu klar til brug.