Go Back
+ servings

Sous vide hamburgerryg

✅Den perfekte sous vide tid og temperatur for hamburgerryg. ✅Saftigt og mørt kød HVER gang! ✅Super nemt i en travl hverdag og lækkert til festen.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Aftensmad, Frokost, Gæstemad, Hamburgerryg, Mormormad, nemt, sous vide, Svinekød
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 6 timer 30 minutter
Antal: 1 stk
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 800 gram Hamburgerryg

Sådan gør du

    1. Start med at fjerne nettet fra den rå hamburgerryg.
    2. Brug én af de førnævnte tre metoder til at fjerne overskydende salt fra hamburgerryggen.
    3. Kom hamburgerryggen i vakuumposen og vakuumpak den.
    4. Indstil din sous vide på 59 grader.
    5. Lad hamburgerryggen tilberede i 6,5 timer.
    6. Tag den færdige hamburgerryg op af vandbadet og pak den ud af posen.
    7. Skær hamburgerryggen ud i skiver på 1 centimeters tykkelse og servér. Undlad gerne at skære hele hamburgerryggen ud med det samme, da det gør det nemmere at skære den til pålæg dagen efter.