Go Back
+ servings

Kartofler sous vide

Sådan tilbereder du perfekte kartofler i sous vide. Nemt i en travl hverdag. Perfekt møre. Med bid og god smag.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Hurtig mad, Hverdagsmad, Kartoffel, Kartofler, nemt, sous vide, Sund, Tilbehør
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 1 time 30 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 500 gram Kartofler
  • 1 spsk. Smør
  • 0.5 tsk. Salt

Sådan gør du

    1. Find et skærebræt og en kniv.
    2. Skræl kartoflerne.
    3. Kartoflerne skal have nogenlunde samme størrelse/tykkelse for at få en ensartet tilberedning. Flæk de kartofler, der er væsentligt større end de andre.
    4. Kom kartofler, smør og salt i en vakuumpose.
    5. Vakuumpak posen og kom den i din sous vide.
    6. Tilbered kartoflerne ved 85 °C i 1,5 timer.
    7. Tag herefter posen op af vandet.
    8. Åbn vakuumposen og kom kartoflerne over i en skål.
    9. Servér.
    Kartofler sous vide

Noter