Go Back
+ servings

Blondie

Med pistacie og rabarber
No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: brownie, Chokolade, Gæstemad, Hygge, Kage, rabarber, Sødt
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 50 minutter
Antal: 1 kage
Forfatter: Muusmann Forlag

Ingredienser

  • 300 gram Hvid chokolade
  • 200 gram Smør
  • 1 stk. Vaniljestang
  • 200 gram Sukker
  • 125 gram Mel
  • 3 stk. Æg
  • 180 gram Pistacienødder Saltede
  • 225 gram Rabarber
  • Honning Lidt og flydende

Sådan gør du

  • Smelt 200 g chokolade over et vandbad, og smelt smørret i en gryde.
    Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
    Bland sukker, mel og vaniljekorn i en skål og pisk æggene i blandingen, til den er lidt luftig.
    Vend smørret og den smeltede chokolade i blandingen med en dejskraber eller lignende.
    Til sidst hakkes pistacienødderne og de sidste 100 g chokolade groft og vendes i blandingen.
    Kom dejen i en form.
    Skær rabarberne i lange skiver og kom dem oven på dejen.
    Pensl dem med lidt honning.
    Bag kagen ved 180 °C i cirka 50 minutter.
    Husk, at der gerne må følge lidt med op, når du prikker i den.
    Lad kagen køle helt af, inden den skæres ud og spises.