Go Back
+ servings

Salat med hjertesalat

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Ærter, Dressing, Grill, Salat
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 1 stk. Hjertesalat
  • 2 deciliter Ærter Gerne friskbælget

Dressing

  • 1.5 deciliter Fløde 38 %
  • Citronsaft Saften fra én lille citron
  • Salt
  • Peber Fra kværn

Sådan gør du

  • Start med dressingen:
    Letpisk fløden, den må dog kun lige tykne - den skal ikke blive til flødeskum.
    Kom citronsaft i fløden og smag den salt og peber.
    Skær bunden af salaten og skyl den godt. 
    Fjern de yderste blade og tør den godt af - gerne med et viskestykke. 
    Riv bladene forsigtigt af og placer dem i en skål.
    Bælg dine ærter, så du har cirka 2 dl.
    Kom dem op i skålen sammen med dine hjertesalatblade.
    Vend dressingen i lige før servering og server straks.
    Velbekomme.