Go Back

Hjemmelavet ispinde med Daim

1.34 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Gour_mad
Keyword: Chokolade, Dessert, Hygge, Is, Sommer
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 12 timer
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 2 deciliter Fløde
  • 2 stk. Æggeblommer
  • 4 spsk. Sukker
  • 100 gram Chokolade Daim. Kan byttes ud med alt muligt andet.

Sådan gør du

  • Pisk æg og sukker op så sukkeret ikke knaser og massen er hvid.
    Hak daim ud i små stykker og hæld i blandingen.
    I en ny skål piskes fløden op så den lige begynder at hænge fast på piskeriset, meget vigtigt at det ikke når, at blive til flødeskum men en luftig masse.
    Vend nu fløden luftigt i skålen med daim, æg og sukker.
    Fyld nu enten isforme eller en gammel is-beholder op med massen.
    Lad den nu stå i fryseren i helst op til 12 timer.
    Men kig til den og mærk efter om den er klar.
    Pynt nu evt jeres isforme med smeltet chokolade og drys. 
    Velbekomme?