Go Back
+ servings
Antal: 2 personer

Sous vide majroe

Majroe i sous vide. Sådan endte jeg med en majroe med bid, en smule sødme og masser af dybde i smagen! Majroen, også kaldt hvidroe, er en af de mere oversete roer. Den er i sæson fra maj til
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: sous vide, Tilbehør
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 50 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 1 stk. Majroer
  • 1 spsk. Smør

Sådan gør du

  • Sæt dit sous vide-apparat på 85 grader (pro tip: nedbring opvarmningstiden ved at koge vandet på vandkedlen forinden. Tilføj derefter varmt vand fra hanen for at sænke vandtemperaturen)
  • Skræl majroen og skær den i stykker på 2-3 centimeters tykkelse.
  • Kom roestykker og smør i en vakuumpose.
  • Vakuumpak posen.
  • Kom posen i det nu 85 grader varme vandbad.
  • Tilbered i 50 minutter.
  • Servér.