Go Back
+ servings

Morgenmadstærte

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Æg, Brunch, Morgenmad, ost, Rester, Skinke, Stop Madspild
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 stk.
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

  • 4 loaf Brød Toast-/sandwichbrød
  • 1 tsk. Pesto Grøn pesto i en god kvalitet
  • 1 tsk. Flødeost Naturel
  • 1 loaf Serranoskinke Eller alm. skinke
  • Revet ost 1 lille håndfuld
  • 4 stk. Æg
  • Krydderier Salt, peber, timian og oregano

Sådan gør du

  • Rul de 4 toastbrød flade med en kagerulle.
    Placer dem i hver deres faste muffinsforme og tryk ned i bunden, så de danner hver en skål.
    Er brødet for stort, kan du skære lidt af kanterne.
    Rør pesto og flødeost sammen og smør lidt af blandingen i hver skål.
    Del skinkeskiven i 4 og put et stykke i hver skål sammen med lidt revet ost.
    Drys med salt og peber.
    Slå et æg ud i hver og drys timian og oregano ovenpå.
    Bag 15 minutter ved 175 grader varmluft.
    Server ?
    Morgenmadstærte