Go Back
+ servings

Grøn pesto med solsikkekerner

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Dressing, Italien, Tilbehør
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 Glas
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 1 bunch Persille
  • Salvieblade 10 blade
  • 1 bunch Basilkum
  • 100 gram Parmesan
  • 2 deciliter Olie
  • 50 gram Pinjekerner
  • 50 gram Solsikkekerner

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser i blenderen.
    Blend til den konsistens, du foretrækker: Den kan både være finere og grovere.
    Hæld pestoen på et lille glas.
    Top pestoen af med olie, kom et låg på, og sæt den i køleskabet.
    Pestoen kan holde sig på køl i en uges tid.
    Grøn pesto med solsikkekerner