Go Back
+ servings

Æggeruller med spinat og laks

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Æg, Aftensmad, Frokost, Laks, Pandekager, Sund
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

  • 200 gram Frisk spinat
  • 3 tsk. Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • 3 stk. Æg
  • 100 gram Røget laks
  • 1 spsk. Flødeost Naturel
  • Dild Frisk

Sådan gør du

  • Skyl spinaten og lad den dryppe af.
    Steg den i 1 tsk olivenolie, til den falder sammen.
    Tag af varmen og læg i en sigte til afdrypning.
    Slå æggene ud i en skål og pisk sammen med salt og peber, evt andre krydderier også, hvis du ønsker mere smag.
    Put 1 tsk olie på en slip let pande og put halvdelen af æggemassen på.
    Steg æggerullen 2-3,min på hver side ved middel varme, til den er stabil.
    Tag af varmen og steg den næste.
    Smør hver æggerulle med flødeost, fordel den afdryppede spinat og laks på dem og rul dem stramt sammen.
    Server med salat og frisk dild på toppen ? 

Noter

Tip! Du kan bruge hvilket som helst fyld du ønsker og lige i denne kombi ville kyllingeskiver være godt, hvis du ønsker et alternativ til laks ?