Go Back
+ servings

Nyretapper

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Frokost, Nyretapper, Sauce
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: fadlsforlag

Ingredienser

Romeschinosauce, en art romanesco

  • 2 stk. Rød peberfrugt
  • 75 gram Mandler
  • 2 spsk. Rødvinseddike
  • 2 spsk. Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • 1 can Tomater Hakkede

Nyretapper

  • 800 gram Nyretapper Cirka
  • 20 gram Smør
  • 4 loaf Marv Marvben
  • Havsalt
  • Peber Fra kværn

Sådan gør du

Romeschinosauce

  • Læg peberfrugter hele i ovnen ved 170 °C i 25 minutter, og smut dem efterfølgende fri for skindet.
    Tag kerne og frøstol ud, og blend peberfrugter, mandler, eddike, olie, salt, peber og tomatvæde.
    Smag til.
     

Nyretap

  • Fjern senen, der deler nyretappen, hvis slagteren ikke har gjort det, så der fremkommer to aflange kødstykker.
    Smelt smørret på en stegepande, og brun kødstykkerne ved hård varme i ca. 4 minutter, hvorefter de tages af panden for at hvile.
     
    Steg marvben i to minutter på hver side, og løft dem med en paletkniv af panden, så marven bliver i benene.
    Skær nyretappen i skiver, og server med marvben.
    Smag til med salt og peber.