Go Back
+ servings
Antal: 4 Portioner

Tværreb

Low & slow
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Gæsteindlæg
Keyword: Aftensmad, Frokost, Grill, oksekød, Oksetværreb, Salat, simreret
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 timer 50 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Tværreb

  • 4 kilogram Oksetværreb Cirka
  • Honning
  • Øl
  • Citronsaft
  • Salt Røget

Bønnesalat

  • 200 gram Bønner Grønne og friske
  • 1 stk. Løg Skåret i både
  • 4 stk. Tomater Gerne i forskellige farver
  • Citronsaft
  • Olie
  • ost F.eks. parmesan
  • Savojkål Blade

Sådan gør du

  • Bland honning, øl, citronsaft og røget salt, og pensl tværrebet med det.
    Kom kødet på grillen i 5-6 timer ved lav varme på en kulgrilll.
    Pensl løbende med marinaden, og vend kødet under-vejs. 
     
    Grill savoykålbladene og bønnerne.
    Vend bønnerne med løg og tomater i en skål, og kom citronsaft, olie og lidt ost over.
    Skær tværrebet ud, læg et stykke på hver tallerken, kom grillede savoykålblade og bønnesalat ved.