Go Back
+ servings

Pulled beef

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, oksekød, Oksetykkam, simreret, Squash
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 3 timer
Antal: 6 Portioner
Forfatter: fadlsforlag

Ingredienser

Pulled Beef

  • 2 kilogram Oksetykkam
  • Rodfrugter 1,5-2 kg. Groftskårne
  • 5 deciliter Oksefond
  • Vand Evt.
  • frisk rosmarin

Courgette-bønnesalat med avocado

  • 2 stk. Courgetter
  • 150 gram Edamamebønner
  • 60 gram Mandler
  • 1 stk. Avocado
  • Citronsaft Saften fra 1/2 økologisk citron
  • 1 spsk. Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

Pulled Beef

  • Tykkamsstegen placeres på en bradepande i ovnen.
    Rodfrugterne lægges rundt om, og fonden hældes ved.
    Lad det stege tildækket ved 150 °C varme i 3 timer.
    Hold øje med, at stegen ikke steger tør. Fyld evt. efter med vand.
    Steg, til kødet falder fra hinanden eller kan trækkes med to gafler ud over de langtidsstegte rodfrugter.
    Pynt med rosmarin.
     

Courgette-bønnesalat med avocado

  • Mens stegen er i ovnen, skylles courgetterne.
    Skær dem i tynde lange strimler.
    Blancher bønnerne.
    Rist mandlerne.
    Pil avocadostenen ud, og skær avocadoen i tern.
    Vend det hele i citronsaft rørt sammen med olie, salt og peber.