Madlavningstilstand Din skærm forbliver tændt
Skinkeschnitzel 4 stk. Skinkeschnitzler a' 180 gram fra skinkeinderlar, tykkelse pa ca. 4-5 mm 100 gram Hvedemel 1-2 stk. Æg 100 gram Rasp Salt Peber Fra kværn 50 gram Smør 0.5 stk. Citron Økologisk 30 gram Kapers 0.5 deciliter Peberrod Friskrevet 4 stk. Ansjosfileter Eller benfri sild Mormors grønne ærter og brasekartofler 250 gram Ærter Med bælg Salt Peber Fra kværn 800 gram Kartofler Kogte og kolde 50 gram Smør Salt Peber Fra kværn
Skinkeschnitzel Vend først schnitzlerne i mel, så i sammenpisket æg og så i rasp blandet med salt og peber.
Brun smør pa en stor pande, og steg schnitzlerne gyldne, hvilket vil sige i ca. 3 minutter på hver side.
Anret dem med en ”dreng”, som det hedder i kokkesprog, dvs. en skive citron, en tsk. kapers, 1 tsk. revet peberrod og en ansjos pr. schnitzel.
Mormors grønne ærter og brasekartofler Bælg ærterne, og kom dem i en skål.
Del kartoflerne i kvarte, og steg dem ved hård varme i smør, drys med salt og peber, og lad dem blive brune i overfladen.
Bland dem til sidst sammen med ærterne, og server med schnitzel.
Madlavningstilstand Din skærm forbliver tændt