Go Back
+ servings

Krebinetter med gulerod og mandler

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Dansk mad, Diabetes, Hakket Kylling, Hakket Svinekød
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

  • 150 gram Hakket svinekød
  • 150 gram Hakket Kylling
  • 0.5 tsk. Salt
  • Gulerødder 2-3 tsk.
  • 1 stk. Løg Lille
  • 1 pinch Peber
  • Mandler 20-30 gram
  • 2 stk. Æg
  • 1 deciliter Elverbrødsmel Cirka
  • 2 spsk. Margarine Flydende oliemargarine

Sådan gør du

  • Bland kødet med salt.
    Tilsæt groft revet gulerod, hakket løg og lidt peber og finthakkede mandler.
    Form 4 store krebinetter og 2-3 mindre.
    De små kan du bruge til frokost dagen efter.
    Vend dem i pisket æg og så i Elverbrødsmel.
    Steg dem i fedtstoffet på panden, så de får ca. 2 minutter på hver side ved middelvarme.
    Bag dem færdige i ovnen.
    De skal have 6-10 minutter ved 200 grader (varmluft).

Noter

Det får du:
Protein: fra svinekød og kylling
Fiber: fra gulerødder og Elverbrødsmel
MUFA: fra æggeblomme, mandler og flydende oliemargarine