Go Back
+ servings

Chokolademousse fra Madeira

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Chokolade, Dessert, Gæstemad, Sødt
Forb. tid: 2 timer
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: fadlsforlag

Ingredienser

  • 200 gram Mørk chokolade 70 %
  • 1 stk. Avocado Udstenet og skrællet
  • 100 milliliter Kokosvand
  • 2 spsk. Agave Sirup
  • 3 stk. Dadler Opblødt i vand mindst 2 timer
  • 1 deciliter Vand
  • 2 spsk. Kokosolie
  • 100 gram Kakaobønner Ristede
  • 100 gram Mandler
  • 1 package Blåbær Til pynt

Sådan gør du

  • Smelt chokoladen, og lad den køle lidt af.
    Blend derefter alle ingredienserne sammen til en fluffy mousse.
    Fordel i fine glas eller skåle.
    Sæt på køl min. 20-30 minutter, så moussen får lov til at sætte sig. 
    Pynt med blåbær på toppen, og servér. 
     

Noter

Redaktion: Se vores nyeste og forbedrede udgave af Chokolademousse her.