Tænd ovnen på 180 grader. Fjern rygbenet på unghanen, og kom den i et ildfast fad. Hak eller knus de syltede grønne peberkorn i en morter. Rør med dijonsennep, og fordel halvdelen af massen ovenpå kyllingen. Krydr med salt, og drys med rasp. Halvér kartoflerne, vend dem med lidt olivenolie, og kom dem i fadet med unghanen. Bag i ovnen i ca. 35-40 minutter. Rist den anden halvdel af sennep-peberblandingen i en lille gryde. Tilsæt piskefløde, og kog igennem. Smag til med tamari og citronsaft.
Waldorf salat
Selleri skæres i meget tynde strimler. Æblerne skæres i små tern, og druerne halveres. Drænet yoghurt, sennep, flormelis, salt og peber røres sammen. For at undgå at cremen bliver tynd, skal waldorf-salaten først blandes umiddelbart inden servering. Der vendes cremen med selleri, æbler og 2/3 af druerne. Pynt salaten med de resterende druer og valnødder. Skær unghanen ud i lår og bryst, og servér med kartofler, sauce og waldorfsalat.