Go Back
+ servings

Protein Fitness Cheesecake

Blåbær og yoghurtkage
No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Bage, Bagning, cheesecake, Kage, Sødt
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Antal: 10 Portioner
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

Kagefyld

  • 340 gram Flødeost Fedtfattig
  • 340 gram Græsk Yoghurt 0 %
  • 100 gram Blåbær
  • 2 stk. Æg
  • 1 spsk. Honning
  • 60 gram Proteinpulver Vanilje

Skorpen

  • 100 gram Havregryn
  • 2 spsk. Peanutbutter
  • 1 pinch Kanel
  • 3 spsk. Vand

Topping

  • 50 gram Græsk Yoghurt
  • Blåbær
  • Peanutbutter

Sådan gør du

Skorpen

  • Bland havregryn med peanutbutter, kanel og vand. Pres det ned i en silikonetærteform i en tykkelse på cirka 1/2 cm.
     

Kagefyldet

  • Brug en stor skål til fyldet:
    Bland yoghurt med flødeost, blåbær, proteinpulver, æg og honning.
    Når det er rørt fint sammen, skal det hældes ned i silikonetærteformen hvor skorpen er.


Kagen

  • Bag kagen ved 180 grader almindelig ovn i cirka 40 minutter.
    Lad den køle af.
    Når den er kold, smøres den over med græsk yoghurt.
    Lad lidt peanutbutter dryppe ud over siden af den.
    Dekorer toppen med en masse blåbær?.
    Kagen er nu klar til servering.