Go Back
+ servings
Antal: 12 stk.

Blåbær muffins

4 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Henriette Kristiansen
Keyword: Bage, Bagning, Hygge, Sødt
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 2 stk. Æg
  • 1 deciliter Sukker
  • 100 gram Smør Flydende/smeltet
  • 0.5 deciliter Creme Fraiche Kan erstattes af skyr/yoghurt
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 100 gram Marcipan Revet
  • 4.5 deciliter Hvedemel
  • 150 gram Blåbær Eller andre bær

Sådan gør du

  • Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.
    Rør smør, creme fraiche, vanillesukker og bagepulver i.
    Vend marcipan og mel i.
    Vend til sidst blåbær i lidt mel (det gør de ikke synker til bunds i kagerne) og vend dem derefter i dejblandingen.
    Fordel dejen i muffinsforme og bag ved 175 grader i cirka 20 minutter. 

Noter