Kom salt, peber, salvie/rosmarin og hvidløg i en morter og knus det til en krydderblanding.
Gnid andelårene med krydderblandingen og stil dem på køl i et par timer eller natten over i en skål med låg.
Tør andelårene godt af med et viskestykke.
Kom olien i en gryde og varm den op ved lav varme.
Tilsæt andelårene og læg låg på gryden.
Lad andelårene simre ved svag varme i 3-4 timer.
De må endelig ikke koge, men skal blot lige simre.
Dette sikrer, at kødet bliver mørt og saftigt og ikke friteret sprødt.
Efter 4 timer tages andelårene op af gryden og kommes i en ren og tør skål, der er skoldet med kogende vand.
Si andefedtet fra og fjern uklarhederne.
Den rene del af andefedtet hældes over de færdige andelår i skålen, så de bliver helt dækket af fedt.
Nu kan andelårene holde sig længe på køl, hvis ikke du bruger dem med det samme.
Steg de lækre, møre andelår på en pande i det fedt, der "hænger ved".
Kødet er tilberedt, så det skal kun steges kortvarigt, til overfladen er sprød.