Udpakning af DRY AGER DX1000 modningsskab

Video URL

Udpakning af DX1000 fra Dry Ager

Vi pakker det store DX1000 fra DRY AGER ud og sætter det til.

Herefter skal der selvfølgelig kød i skabet og det klarer vi med en hel oksehøjreb og en skank.

Der er i alt 25 kg kød fordelt på højrebet/ryggen med mørbrad samt okseskanken. Det er ikke noget problem, da der er plads til op til 100 kg kød i dette skab har 435 liters rum.

Skabet er af rustfrit stål og har målene (højde x bredde x dybe i cm): 138x54x56 indvendigt og (højde x bredde x dybe i cm): 165x70x75 udvendigt. Skabet vejer 90 kg og renses ved hjælp af et kulfilter med UVC ventileret desinfektionssystem, der steriliserer luften i skabet hvert minut.

Kødet skal herefter hænge i skabet i minimum 28 dage, da det var friskslagtet ved købet.

Producenten anbefaler en temperatur i skabet på 1,5 grader celsius og 82 % luftfugtighed. Selvom skabet kan gå fra 60-90 % i luftfugtighed og 0-25 grader celsius, så starter modningskabet automatisk op på deres anbefalede indstilling. 

Dry Ager modningskab i mørke

Førstehåndsindtrykket af DX1000 fra Dry Ager

Alt ved skabet føles som om at der er taget alle de rigtige beslutninger og kvaliteten er i top. Hylderne og knagerne til kødet er tunge og føles lækre - det samme kan man sige om krogene, der både fås som drejbare og faste. 

Skabet var let at pakke ud, det var nærmest samlet og alle vitale/svage dele var beskyttet godt. En lille fed detalje er at der er hjul under og to håndtag både i toppen og bunden, så skabet var let af løfte og flytte på. 
Skabet er støjsvagt og har lys inde i, hvilket desværre gør at man bruger for lang tid på at stå at beundre det flotte skab og indholdet inde i.

Skabet er købt hos Sousvide.dk Læs mere her: Modningsskabe guide

Kategori
Sværhedsgrad