Vi har samlet alle vores opskrifter med hakket svinekød her.

Hakket svinekød kommer typisk fra forskellige steder på grisen.

Jfr. Slagtehuse.dk så kommer hakket svinekød med en fedtprocent på mellem 3-6 typisk fra skinken.

Når procentsatsen er mellem 8-12, så er der også muskler med fedtkant fra bl.a. skinken og boven. 

Hvis procentsatsen er mellem 16-18, så kommer det typisk fra den forreste del af grisen samt afpuds fra de andre udskæringer.

Farsbrød med porrer, timian og sprød skinke
Opskrift
Henriette Kristiansen
Indbagt mørbrad
Opskrift
Per Asmussen
Ikea kødboller
Opskrift
Redaktion
Myter om tilberedning af kød
Artikel
Redaktion
Medister sous vide
Opskrift
Per Asmussen
Spaghetti kødboller i tomatsovs
Opskrift
Henriette Kristiansen
Pandestegt karbonader
Opskrift
Anette Søstrøm Asmussen
Frikadeller med grøntsager
Opskrift
Anette Søstrøm Asmussen
Forloren hare
Opskrift
Muusmann Forlag
Sunde boller i karry
Opskrift
Henriette Kristiansen
Frikadeller
Opskrift
Anette Søstrøm Asmussen
Sprødstegte forårsruller
Opskrift
Gyldendal
Verdens bedste frikadeller
Opskrift
Anette Søstrøm Asmussen
Dumplings
Opskrift
Gyldendal
Boller i karry
Opskrift
Thomas Tranegaard Nielsen
Boller i paprika
Opskrift
Per Asmussen
Vildsvinefrikadeller
Opskrift
Anette Søstrøm Asmussen