Wagyu Teres Major Sous Vide

Wagyu Teres Major Sous Vide

5 min
2 t
2  personer
Sebastian Jespersen
✅Teres Major🥩har hele tiden været en favorit herhjemme sammen med New York Strip, og som Wagyu udgave er det bare endnu bedre.✅Er det pengene være?✅Ja. Det synes jeg. Hvis du elsker Teres Major og vil imponere gæsterne så giv dem et skud. Det er Teres Major men bare endnu mere saftigt og smagfuldt.
Om opskriften
Beskrivelse

WAGYU EXTRAVAGANZA: Chilensk Wagyu fra Mollendo.

Teres Major har hele tiden været en favorit herhjemme sammen med New York Strip, og som Wagyu udgave er det bare endnu bedre. Er det pengene være? Ja. Det synes jeg. Hvis du elsker Teres Major og vil imponere gæsterne så giv dem et skud. Det er Teres Major men bare endnu mere saftigt og smagfuldt.

Jeg har købt kødet hos Steak-out.dk, hvor jeg satte mig for at prøve ni forskellige Wagyu udskæringer i sous vide over ni dage. Jeg deler selvfølgelig alle resultaterne her på siden.

Wagyu Teres Major Sous Vide

Ingredienser
2 Teres Major (Wagyu)
  Salt og peber
Vejledning

Start med at tænde din sous vide på 56 grader.

Krydder kødet med salt og peber.

Vakuumpak kødet.

Tilbered kødet i 2 timer.

Tag det op af vandet og pak det ud af vakuumposen.

Tør kødet godt af på begge sider (med et rent viskestykke eller køkkenrulle.

Kødet er færdigtilberedt og klar til at blive spist, men det mangler at blive brunet af.

Kødet her er fuld af lækker fedtmarmorering, så det kræver ikke tilsat smør/ghee/olie for at stege det.

Jeg foretrækker en af nedenstående tre metoder (du kan sagtens bruge en almindelig stegepande og stege kødet i 30-60 sekunder på hver side):

  • Gasbrænder. Fuld kraft på og giv kødet 30-60 sek. på hver side (på min Instagram profil kan du se hvordan jeg bruger den).
  • Grill. Igen fuld smæk på grillen og giv kødet 30-60 sek. på hver side.
  • Støbejernspande. Steg kødet på en skoldhed pande i 30-60 sek. på hver side.

Skær kødet på tværs af kødfibrene og server straks.

Wagyu Teres Major Sous Vide

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Sebastian Jespersen
Bio
Sebastian er 33 år gammel, bosiddende i Viborg og er Sous Vide, Kød og Craftbeer Enthusiast. du kan følge ham på Instagram her: @sjsousvide
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Hvad kan du med sous vide?


•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.


Sociale medier