
Opskrift på wagyu hanging tender sous vide
WAGYU EXTRAVAGANZA: Chilensk Wagyu fra Mollendo.
Hanging Tender tog totalt røven på mig. Det er det vi på dansk kalder Nyretapper. Jeg har faktisk afholdt mig fra Nyretapper på grund af navnet. Jeg har hele tiden godt vidst at det intet havde med nyrer at gøre, men jeg synes virkelig det er et uheldigt navn.. anyway nu fik jeg prøvet det, og jeg blev ekstremt positivt overrasket. Sindsygt mørt, saftigt og smagfuldt. Selv Teres Major og New York Strip får hård konkurrence her, og det er helt klart en udskæring jeg vil købe fremadrettet.
Jeg har købt kødet hos Steak-out.dk, hvor jeg satte mig for at prøve ni forskellige Wagyu udskæringer i sous vide over ni dage. Jeg deler selvfølgelig alle resultaterne her på siden.

Wagyu Hanging Tender Sous Vide
Grej
- Gasbrænder (Mulighed 1)
- Grill (Mulighed 2)
- Stegepande (Mulighed 3)
Ingredienser
- 2 stk. Nyretapper Wagyu
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Start med at tænde din sous vide på 56 grader.
- Skær kødet på tværs af kødfibrene og server straks.