Vintersuppe

Vintersuppe
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. december, 2020 - 09:56
Beskrivelse

VINTER SUPPE.

Denne lækre hokaido-buttersquash-kartoffel supper er perfekt at varme sig på i dette kolde, men hyggelige jule vejr.

Vintersuppe

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
700 g Kartofler
1 Løg
2 fed Hvidløg
4 Timianstilke (kviste)
80 g Smør
3 dl Fløde
100 g Bacon (i skiver)
1 l Vand
Vejledning

1. Klargør hokkaido græskar, butternutsquash, kartofler, løg og hvidløg. Skær efterfølgende alle disse ud i tynde skiver.

2. Find en god stor gryde frem og smelt smørret. Når smørret er smeltet, hælder du alle grøntsager op i gryden og steger dem møre ved middel varme.

3. Hæld nu vandet i gryden, tilsæt to kviste timian, en god gang salt og peber og lad det koge ned ved middel varme.

4. Tænd nu din ovn på 200 graders normal varme. Fordel de 100 gram baconskiver på et stykke bagepapir på en bageplade og sæt den i ovnen. Når bacon skiverne er stegt sprøde, tager du dem ud og lægger dem på stykker af køkkenrulle. 

5. Når det meste af vandet er kogt væk og grøntsagerne er gennemmøre, blender du suppen med en stavblender til suppen er homogen.

6. Tilsæt nu fløden og stavblend suppen igen og smag til slut suppen til med salt og peber.

7. Placer nu din sprødstegte bacon mellem to skærebrætter og tryk ned, så baconen knuses til en lækker baconcrumble.

8. Drys nu baconcrumble og frisk timian over suppen og du er klar til at servere. 

Velbekomme!

Kilde

Følg os på Instagram her

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier