Vingummi med citron og ingefær

Vingummi med citron og ingefær

20 min
1 t, 30 min
1  Portioner
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør

Har du også altid gerne selv ville lege i køkkenet og lave dine helt egne vingummier!?👌 Med lige den smag som er du har lyst til?✅ 

Som madelsker, har jeg altid gerne ville vide, hvad min mad er lavet af. For hvad nu hvis jeg selv kan gøre det lige så godt....!?

Som mor, vil jeg gerne vide hvad jeg kommer i mine børn, og hvis jeg nu selv også kan bestemmer hvor meget af de forskellige ting, som ikke er alt for gode for os. Der kommer i det aller mest dyrebare der findes.

Derfor har jeg været igang med at lege, og selv om målet endnu ikke helt er nået. Er jeg nået et stykke af vejen.

Så kom med og lad os lege sammen.

Om opskriften
Beskrivelse

Har du også altid gerne selv ville lege i køkkenet og lave dine helt egne vingummier!? Med lige den smag som er du har lyst til? 

Som madelsker, har jeg altid gerne ville vide, hvad min mad er lavet af. For hvad nu hvis jeg selv kan gøre det lige så godt....!?

Som mor, vil jeg gerne vide hvad jeg kommer i mine børn, og hvis jeg nu selv også kan bestemmer hvor meget af de forskellige ting, som ikke er alt for gode for os. Der kommer i det aller mest dyrebare der findes.

Derfor har jeg været igang med at lege, og selv om målet endnu ikke helt er nået. Er jeg nået et stykke af vejen.

Så kom med og lad os lege sammen.

Ingredienser
15 g Frisk ingefær (Revet fint)
2 dl Citronsaft
4 g Citronsyre
6 g Kartoffelmel
25 g Agar agar
Vejledning

Kom alle ingredienser op i en lille gryde og pisk det godt sammen.

Bring blandingen i kog, under omrøring.

Når blandingen koger hældes massen over i den ønskede silikoneform og sættes på køl i minimum 60 minutter til massen er helt fast.

Vingummi

Vend de faste vingummier ud af formen og opbevar dem på køl. 

Vingummierne kan holde cirka 10 dage på køl.

Noter

Har du ikke en silikoneform, kan du bruge et mindre fad, som smøres let med olie, for at sikre at vingummen vil slippe siderne når den er kold.

Når vingummimassen har sat sig, vendes den ud på et skærebræt og skæres i passende stykker.

Vingummierne er fast og til den syrlige side.

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Tags

Sociale medier