ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Verdens bedste tatar

PER ASMUSSEN | 27. september 2018
Uden at at love for meget, kan vi godt garantere dig, at dette er intet mindre end verdens bedste kød man kan bruge til tatar.

Kødet, vi brugte til tataren, kommer fra opskriften her og er det “afpuds”, der blev tilbage på benet, da vi skar det øvrige kød ud til bøffer.

Uden at at love for meget, kan vi godt garantere dig, at dette er intet mindre end verdens bedste tatar.

Det utroligt lækre kød kommer fra en ko af racen Sashi AAA, en kvægrace der græsser på store arealer rundt omkring i Europa. Kødet kan på ingen måde sammenlignes med det, du køber i supermarkedet, og selv om det ikke er billigt, må vi på det kraftigste anbefale dig at prøve det mindst én gang i dit liv.

Mængden i opskriften passer til en forret til to personer.


Antal: 2 personer

Verdens bedste tatar

Uden at at love for meget, kan vi godt garantere dig, at dette er intet mindre end verdens bedste kød man kan bruge til tatar.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Frokost
Køkken: Fransk
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 120 gram kød
  • 1 stk. Skalotteløg meget finthakket
  • 2 spsk. Kapers hakkede
  • Krydderier
  • worcestershiresauce efter smag
  • 2 stk. Æggeblommer
  • Kartoffelchips evt. hjemmelavede
  • Syltede rødbeder evt. hjemmelavede

Sådan gør du

  • Kødet, vi her har brugt, er "afpuds" fra den oksehøjreb, vi brugte til vores Reverse Sear Steaks. Kødet var fra en ko af racen Sashi AAA, der, uden at overdrive, må betegnes som verdens bedste kød. Derfor har vi, uden at tøve, også valgt at kalde denne tatar for "verdens bedste".
  • Skrab kødet fra benet og hak det derefter fint med en kniv.
  • Kom kødet i en skål.
  • Tilsæt hakket skalotteløg, hakkede kapers og smag til med worcestershiresauce, salt og peber.
  • Rist evt. rugbrødet.
  • Placer brødet på to tallerkener og anret tataren ovenpå.
  • Pynt med kartoffelchips (evt. hjemmelavede, se vores opskrift her) og æggeblomme.
  • Skær de syltede rødbeder i tern og pynt retten med dem.

Noter


Annonce:
Vi anbefaler MATÉ BRUNELLO DI MONTALCINO
En meget elegangt brunello, der giver munden en fuld og komplet oplevelse. 
Til verdens bedste Tartar, skal der også drikkes en af verdens bedste rødvine!!!
Læs mere om vinen og køb den her

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.