Vegetarburger med portobello og kikærtebøf

Vegetarburger med portobelle og kikærtebøf
Sidst ændret:
Onsdag den 20. januar, 2021 - 10:02
Beskrivelse

Vegetarburger med portobello & kikærtebøf.

"Her har vi brugt portobellosvampe i stedet for brød, lavet en bøf af kikærter og rørt en god karrydressing til.

En burger med masser af smag!"

Vi har opskriften fra bogen: "Sundt&Sjovt" , skrevet af Anton Fabricius, Stephanie Agger og Patrick Brylov.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 personer
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
22 minutter
Ingredienser
150 g Kikærter (fra dåse, væden hældt fra)
1 Æg
2 fed Hvidløg
20 g Havregryn
20 g Havregryn (blendet til mel)
20 g Græsk Yoghurt (2 %)
1 tsk Honning
1 tsk Karry
  Olie (til stegning)
25 g Rødløg (i skiver)
30 g Feldsalat
Vejledning

Kom kikærter, æg, hvidløg og havregryn i en blender, og blend det til en samlet masse (ca. 60 sek.).

Form massen til en til to bøffer.

Steg på panden til bøfferne er gyldenbrune.

Vend portobello svampene i den blendede havregryn (mel).

Bag portobello svampene i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.

Lav en karrydressing af græsk yoghurt, honning og karry og smag til med salt og peber.

Saml burgeren med portobellosvamp, grøntsager, bøf og karrydressing.

Noter

Fotos: Line Falck

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier