Varm kakao med Baileys, chokolade og flødeskum

Varm kakao med Baileys, chokolade og flødeskum
Sidst ændret:
Onsdag den 14. april, 2021 - 10:51
Beskrivelse

Lidt lunt og lækkert til aftenhyggen...?

Måske en varm kakao med Baileys, flødeskum og chokolade kunne være noget?

Baileys giver et skønt twist til klassikeren og mixet med chokolade gør bar smagen mere intens.

Det nemt, hurtigt og lækkert 

Sværhedsgrad
Udbytte
1 glas
Forberedelsestid
1 minut
Tilberedelsestid
1 minut
Tid i alt
2 minutter
Ingredienser
1⁄2 dl Baileys
2 1⁄2 dl Varm kakao
25 g Chokolade (mørk eller lys)
Vejledning

Smelt chokoladen i mikroovnen og dyp kanten af glasset i det.

Brug en teske til at dryppe smeltet chokolade på indersiden af glasset også.

Hæld Baileys og kakao i, rør rundt og top med flødeskum og hakket chokolade - servér 

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier