Lidt lunt og lækkert til aftenhyggen…?
Måske en varm kakao med Baileys, flødeskum og chokolade kunne være noget?
Baileys giver et skønt twist til klassikeren og mixet med chokolade gør bar smagen mere intens.
Det nemt, hurtigt og lækkert
Antal: glas
Varm kakao med Baileys, chokolade og flødeskum
Udskriv Pin Del på Facebook Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Ingredienser
- 0.5 deciliter Baileys
- 2.5 deciliter Varm kakao
- 25 gram Chokolade mørk eller lys
- Flødeskum
Sådan gør du
- Smelt chokoladen i mikroovnen og dyp kanten af glasset i det. Brug en teske til at dryppe smeltet chokolade på indersiden af glasset også. Hæld Baileys og kakao i, rør rundt og top med flødeskum og hakket chokolade - servér
Om forfatteren
Instragram madblogger (henriette_ak)
Følg min Instagram profil her.