ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Varm kakao med Baileys, chokolade og flødeskum

HENRIETTE KRISTIANSEN | 14. april 2021

Lidt lunt og lækkert til aftenhyggen…?

Måske en varm kakao med Baileys, flødeskum og chokolade kunne være noget?

Baileys giver et skønt twist til klassikeren og mixet med chokolade gør bar smagen mere intens.

Det nemt, hurtigt og lækkert 


Antal: 1 glas

Varm kakao med Baileys, chokolade og flødeskum

4 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Henriette Kristiansen
Forb. tid: 1 minute
Tilb. tid: 1 minute
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 0.5 deciliter Baileys
  • 2.5 deciliter Varm kakao
  • 25 gram Chokolade mørk eller lys
  • Flødeskum

Sådan gør du

  • Smelt chokoladen i mikroovnen og dyp kanten af glasset i det.
    Brug en teske til at dryppe smeltet chokolade på indersiden af glasset også.
    Hæld Baileys og kakao i, rør rundt og top med flødeskum og hakket chokolade - servér 

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.