Tyrkisk pide

Tyrkisk pide

1 t, 15 min
15 min
10  stk.
Profile picture for user Foodeliciouscph
Foodeliciouscph
Tyrkisk pide med oksekød og feta. Jeg får omkring 10-12 stykker ud af denne portion - det kommer an på hvor store du laver dem.
Om opskriften
Beskrivelse

Tyrkisk pide med oksekød og feta 😋

Jeg får omkring 10-12 stykker ud af denne portion - det kommer an på hvor store du laver dem. ♥️

Ingredienser
Dejen
25 g Gær
450 g Mel
2 1⁄2 dl Vand (lunken)
1 1⁄2 spsk Sukker
2 tsk Salt
2 spsk Olie
Fyld
1 Løg (hakket)
350 g Hakket Oksekød
  Persille
2 Tomater (finthakket)
  Løg
1 tsk Olivenolie
1 spsk Salt
  Krydderier (tilsæt evt. egne valg at krydderier. Jeg tilføjede 1-2 spsk af de 7 krydderier.)
  Feta
  Pinjekerner
Vejledning

Dejen

Gæren opløses i vand, og alle de tørre ingredienser blandes sammen og tilsættes derefter til vandblandingen.

Tilsæt derefter olien, og ælt dejen grundigt.

Lad dejen hæve i en time derefter.

 

Fyldet

Hak grøntsagerne og oksekødet fint.

Jeg lagde det hele i en foodprocesser.

Tag derefter en klump dej og rul ud til ønskede størrelse.

Luk derefter i enderne, og fold kanterne ind mod siden.

Pensel med et pisket æg, og drys pinjekerner over.

Til de med feta, drysses der feta på dejen (kan blandes med mozarella )

Bages ved varmluft 200 grader, i cirka 15 minutter.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user Foodeliciouscph
Foodeliciouscph
Bio
Foodeliciouscph ejes af en madglad kvinde, som elsker at lave mad, bage og udvikle opskrifter. Derudover er foodeliciouscph et køkken, med opskrifter fra rundt omkring i verdenen!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier