Tværreb

Tværreb

10 min
5 t, 50 min
4  Portioner
Profile picture for user Gæsteindlæg
Gæsteindlæg
Redaktion
Simpel og lækker opskrift på grillet tværreb fra okse. Kødet er marineret i en blanding af øl, citronsaft og honning og serveres med en dejlig bønnesalat.
Om opskriften
Beskrivelse

Simpel og lækker opskrift på grillet tværreb fra okse. 

Kødet er marineret i en blanding af øl, citronsaft og honning og serveres med en dejlig bønnesalat.

Vi har opskriften fra Bitz & Holms bog: "Grill revolution".

Ingredienser
Tværreb
4 kg Oksetværreb (Cirka)
  Honning
  Øl
  Citronsaft
  Salt (Røget)
Bønnesalat
200 g Bønner (Grønne og friske )
1 Løg (Skåret i både)
4 Tomater (Gerne i forskellige farver)
  Citronsaft
  Olie
  ost (F.eks. parmesan)
  Savojkål (Blade)
Vejledning

Bland honning, øl, citronsaft og røget salt, og pensl tværrebet med det.

Kom kødet på grillen i 5-6 timer ved lav varme på en kulgrilll.

Pensl løbende med marinaden, og vend kødet under-vejs. 

 

Grill savoykålbladene og bønnerne.

Vend bønnerne med løg og tomater i en skål, og kom citronsaft, olie og lidt ost over.

Skær tværrebet ud, læg et stykke på hver tallerken, kom grillede savoykålblade og bønnesalat ved.

Kilde

Vi har opskriften fra forlaget Strandberg Publishing

Om forfatteren
Profile picture for user Gæsteindlæg
Gæsteindlæg
Redaktion
Bio
Indlægget er ikke skrevet af redaktionen selv, men forfatteren bag har skrevet indlægget efter aftale med os. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du er interesseret i at skrive til os.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier