Tunsalat på brød

Tunsalat anrettet på rugflute
Underrubrik
Lækkert til sandwichen eller til frokostbordet
Sidst ændret:
Torsdag den 7. marts, 2019 - 01:34
Beskrivelse

Denne nemme tunsalat er perfekt i en sandwich eller på frokostbordet. Selv på en skive gammelt ristet rugbrød er den fantastisk.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
0 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
10 minutter
Ingredienser
1 ds Tun (Helst i olie)
2 spsk Ærter
2 spsk Majs
1 strejf Citronsaft
1 knsp Paprika
Vejledning

Olien dryppes fra dåsen med tun og indholdet fyldes i en skål og findeles med en gaffel.

Mayo og creme fraiche tilsættes skiftevis lidt ad gangen og arbejdes ind med gaflen indtil den ønskede konsistens opnås. Jeg foretrækker at den ikke er for "våd", men det er jo smag og behag. Majs og ærter tilsættes og røres ind i massen.

Tunsalat i skålen

Citronsaft tilsættes efter smag, jeg tilsætter en lille smule for at give lidt syrlighed uden at den kommer til at smage for meget at citron.

Fyldes i sandwichbrød eller anrettes på små stykker rugbrød (evt. ristet) eller flutes og drysses let med paprika.

Tunsalat

Noter

Nogle vælger at tilføje forårsløg eller almindelige løg til opskriften, men jeg foretrækker den bløde smag som mayo og creme fraiche giver alene.

I stedet for paprika kan der drysses med chilipulver eller -flager, som også passer fint til retten.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier