Tunmousse uden smør

Tunmousse uden smør

5 min
0 min
1  Portioner
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør

Mangler du en nem og lækker opskrift på tunmousse, der ikke tager særlig lang tid at lave? ✅ 
Så læs med her. ✅

Om opskriften
Beskrivelse

Mangler du en nem og lækker opskrift på tunmousse, der ikke tager særlig lang tid at lave? 
Så læs med her.

Ingredienser
1 ds Tun (i olie)
2 spsk Creme Fraiche (gerne den fede på 18%)
  Salt
  Peber
  Citronsaft
Vejledning

Dræn tun for olie og kom tun og creme fraiche op i en skål.

Rør det godt sammen, så der ikke er store stykker tun.

Smag til med salt, peber og citronsaft.

Din mousse er nu klar og kan nydes på et stykke frisk toastbrød eller i en salat.

Tunmoussen, kan holde sig 2 til 3 dage på køl i en bøtte med låg.

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier