Tunmousse uden smør

Tunmousse uden smør
Sidst ændret:
Tirsdag den 15. december, 2020 - 11:20
Beskrivelse

Den klassiske forret fra forsamlingshusene i 80-90'erne. Selvom mange husker den som værende træls, da den altid var på menuen, så er der er en grund til, at den altid var der - det smager jo forrygende godt, og så er det nemt!

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
0 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
2 ds Tun (Den i olie)
  Salt
  Peber
Vejledning

Dræn tunen for den overskydende olie og kom det op i en skål.

Rør creme fraiche sammen med tunen til du får en ensartet masse (du kan med fordel bruge en håndmixer).

Smag til med salt, peber og citronsaft.

Sæt tunmoussen på køl indtil servering.

Kan evt. serveres med lidt hjemmelavet toastbrød.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier