Trøffelsmør

Trøffelsmør

10 min
2 min
4  Portioner
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion

Trøffelsmør. 👌 Hvis det skulle ske at du har en rest tilbage af en dejlig lækker trøffel, så er det her en perfekt måde at bruge dine "rester på. ✅ 

Trøffelsmørret kan bruges til at komme ovenpå din bøf eller skaldyr eller sågar vendes i din færdige pasta eller nye kartofler. Det smager himmelsk. 

Om opskriften
Beskrivelse

Trøffelsmør. Hvis det skulle ske at du har en rest tilbage af en dejlig lækker trøffel, så er det her en perfekt måde at bruge dine "rester på. 

Trøffelsmørret kan bruges til at komme ovenpå din bøf eller skaldyr eller sågar vendes i din færdige pasta eller nye kartofler. Det smager himmelsk. 

Ingredienser
150 g Smør (Stuetempereret)
20 g Trøffel (Sommertrøffel)
  Krydderier (God flagesalt og friskkværnet peber)
Vejledning

Tag smørret ud af køleskabet og lad det få stuetemperatur inden du går i gang.

Riv din sommertrøffel med fint rivejern ned over din smør.

Trøffelsmør

Blend smørret, de er nemmest med en stavblender, og smag det til med en god flagesalt og friskkværnet peber. 

Server straks herefter.

Trøffelsmør

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier