Tomatsalsa

Tomatsalsa
Sidst ændret:
Onsdag den 13. maj, 2020 - 08:27
Beskrivelse

Skøn hjemmelavet salsa, kan bruges som dip til alverdens snack.
Dippen har massere af smag, og er kan anbefales til nachos, eller i en lækker sandwich. 

Sværhedsgrad
Udbytte
8 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
10 minutter
Ingredienser
500 g Tomater (brug dem, du har på lager)
1 Chili (rød)
1 fed Hvidløg
1 tsk Dild (tørret)
1 spsk Mynte (frisk)
1 spsk Olivenolie
1 spsk Citronsaft
2 tsk Eddike (gerne hyldeblomst)
  Salt
  Peber
Vejledning

Tomater skæres i små tern. 

Chili hakkes fint (undlad evt. kernerne, hvis du ikke vil have den alt for stærk). 

Hvidløg presses.

Alt blandes sammen og smages til. 

 

Noter

Brug evt. en minihakker eller foodprocessor til at blende tingene sammen., så slipper du for selv at snitte og hakke. 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier