Toastbrød med kikærte- og kastanjemel

Toastbrød med kikærte- og kastanjemel

40 min
1 t, 20 min
1  brød
fadlsforlag
Redaktion
Super simpel opskrift på et dejligt og velsmagende toast-/sandwichbrød uden gluten. Vi har opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"
Om opskriften
Beskrivelse

Super simpel opskrift på et dejligt og velsmagende toast-/sandwichbrød uden gluten.

Vi har opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter", hvor forfatteren Sandra Pugliese har fokus på at hjælpe hendes læsere med at leve så glutenfrit som overhoved muligt i dagligdagen.

Ingredienser
7 1⁄2 dl Vand
20 g Loppefrøskaller
1 1⁄2 tsk Salt (Fint himalayasalt)
100 g Kikærtemel
100 g Hirsemel (Braunhirsemel)
100 g Kastanjemel
300 g Rismel
Vejledning

Rør loppefrøskallerne ud i vandet, og lad blandingen stå 20-30 minutter.

Det skal ikke piskes, bare blandes, det tager 2 sekunder.

Når tiden er gået, pisk da blandingen ved høj styrke i 3 minutter.

Tilsæt de andre ingredienser, og bland det godt sammen ved høj styrke et minuts tid, så der kommer godt luft i dejen.

Smør en brødform med smør eller olivenolie, og fyld blandingen i.

Glat den godt ud med en våd spatel.

Bag brødet ved 175 grader celsius varmluft i 75-80 minutter.

Kilde

Vi har fået opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"

Om forfatteren
fadlsforlag
Redaktion
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier