Toast med brie og bagt græskar & rødløg

Toast med brie og bagt græskar & rødløg

10 min
30 min
2  personer
Profile picture for user rasmusbredahl
rasmusbredahl
Kok
✅Lavede de her bagte græskar og rødløg til aftensmad igår og serverede med toast med brie samt lidt pasta.

✅Super lækkert, nemt og kostede 60 kr for 3 personer🤗

Toast med brie og bagt græskar & rødløg

Om opskriften
Beskrivelse

Gastronomisk førstehjælp😷👨‍🍳

Lavede de her bagte græskar og rødløg til aftensmad igår og serverede med toast med brie samt lidt pasta.

Super lækkert, nemt og kostede 60 kr for 3 personer🤗

Toast med brie og bagt græskar & rødløg

Ingredienser
1 Hokkaidogræskar
2 Rødløg (store)
2 fed Hvidløg
  Frisk timian (et par kviste)
  Olivenolie (god kvalitet)
  Æbleeddike (lidt)
2 skv Brød
1⁄4 Brie (lille)
  Salt og peber
Tilbehør
  Pasta
  Tomater
Vejledning

Vask hokkaidoen, halver den, skrab kernerne ud og skær i store stykker.

Pil løgene og skær i både.

Kom begge dele op i et ildfast fad sammen med skyllet og hakket timian.

Vend med olivenolie og eddike, drys med salt og peber og bag i forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 30 minutter.

Skær brødet i skiver, læg skiver af brie på, kom dem på fadet i ovne og bag til de er gyldne i cirka 7-8 minutter.

Server straks med lidt pasta evt, vendt med tern af tomater.

Toast med brie og bagt græskar & rødløg

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user rasmusbredahl
rasmusbredahl
Kok
Bio
Rasmus er madnørd og forfatter
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier