Toast med brie og bagt græskar & rødløg

Toast med brie og bagt græskar & rødløg
Sidst ændret:
Mandag den 27. april, 2020 - 11:24
Beskrivelse

Gastronomisk førstehjælp😷👨‍🍳

Lavede de her bagte græskar og rødløg til aftensmad igår og serverede med toast med brie samt lidt pasta.

Super lækkert, nemt og kostede 60 kr for 3 personer🤗

Toast med brie og bagt græskar & rødløg

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
2 Rødløg (store)
2 fed Hvidløg
  Frisk timian (et par kviste)
  Olivenolie (god kvalitet)
  Æbleeddike (lidt)
2 skv Brød
1⁄4 Brie (lille)
  Opskriftsgruppe (Tilbehør)
  Pasta
Vejledning

Vask hokkaidoen, halver den, skrab kernerne ud og skær i store stykker.

Pil løgene og skær i både.

Kom begge dele op i et ildfast fad sammen med skyllet og hakket timian.

Vend med olivenolie og eddike, drys med salt og peber og bag i forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 30 minutter.

Skær brødet i skiver, læg skiver af brie på, kom dem på fadet i ovne og bag til de er gyldne i cirka 7-8 minutter.

Server straks med lidt pasta evt, vendt med tern af tomater.

Toast med brie og bagt græskar & rødløg

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier