Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Temperering af chokolade sous vide

Food N FunFood N' Fun

Ambitiøs amatør og autodidakt kok i eget køkken. Praktisere blandt andet Sous Vide med stor succes. Grundlægger, direktør, webmaster, stik i rend-dreng og pedel på YouTube-kanalen Food N' Fun. En kanal med videoer udelukkende filmet/redigeret/uploaded på en smartphone.

9. juni 2018
Det er svært at temperere chokolade? Det kræver præcision at ramme de rigtige temperaturer og dermed få det perfekte knæk i din chokolade. Vi har brugt sous vide teknikken til at sikre at vi rammer plet med temperaturerne.

Opskrift på temperering af chokolade sous vide

Det er svært at temperere chokolade.

Det kræver præcision at ramme de rigtige temperaturer og dermed få det perfekte knæk i din chokolade.

Vi har brugt sous vide teknikken til at sikre at vi rammer plet med temperaturerne.


Temperering af chokolade sous vide

Det er svært at temperere chokolade? Det kræver præcision at ramme de rigtige temperaturer og dermed få det perfekte knæk i din chokolade. Vi har brugt sous vide teknikken til at sikre at vi rammer plet med temperaturerne.
Forfatter: Food N' Fun
Ret: Sødt
Tilb. tid: 30 minutter

Grej

Ingredienser

  • Chokolade Mørk. 70 %

Sådan gør du

  • I den her opskrift har vi valgt at temperere en mørk 70 % chokolade. 
  • Bræk chokoladen i mindre stykker og vakuumpak det.
  • Læg det i din sous vide/vandbad og sæt temperaturen til 43 grader celsius.
  • Når du har ramt temperaturen, giver chokoladen 5 minutter ved den temperatur.
  • Skru så ned til 28 grader celsius. Fjern evt. noget af vandet fra gryden/karret og hæld kold vand i. Det hjælper dig til at få temperaturen længere ned.
  • Når du har ramt temperaturen, giv det 5 minutter igen, for derefter at skrue op til 32 grader.
  • Giv det igen 5 minutter og chokoladen er perfekt tempereret og klar til brug.

Noter

https://www.youtube.com/watch?v=hgEwoeMa-rg