
Opskrift på temperering af chokolade sous vide
Det er svært at temperere chokolade.
Det kræver præcision at ramme de rigtige temperaturer og dermed få det perfekte knæk i din chokolade.
Vi har brugt sous vide teknikken til at sikre at vi rammer plet med temperaturerne.

Temperering af chokolade sous vide
Grej
Ingredienser
- Chokolade Mørk. 70 %
Sådan gør du
- I den her opskrift har vi valgt at temperere en mørk 70 % chokolade.
- Bræk chokoladen i mindre stykker og vakuumpak det.
- Læg det i din sous vide/vandbad og sæt temperaturen til 43 grader celsius.
- Når du har ramt temperaturen, giver chokoladen 5 minutter ved den temperatur.
- Skru så ned til 28 grader celsius. Fjern evt. noget af vandet fra gryden/karret og hæld kold vand i. Det hjælper dig til at få temperaturen længere ned.
- Når du har ramt temperaturen, giv det 5 minutter igen, for derefter at skrue op til 32 grader.
- Giv det igen 5 minutter og chokoladen er perfekt tempereret og klar til brug.