Snickerskage

Syndig og lækker snickerskage

1 t
45 min
1  kage
Profile picture for user Mette Elkjær
Mette Elkjær
Amatør

✅Den lækreste, mest syndige Snickerskage🍫🍰🥜nogensinde med massere af lækker karamel, saltede peanuts og en silkeblød chokoladeganache!! 🤤

✅Server den meget gerne sammen med en god vanilje is.

Om opskriften
Beskrivelse

Den lækreste, mest syndige Snickerskage nogensinde med masser af lækker karamel, saltede peanuts og en silkeblød chokoladeganache!! 🤤

Server den meget gerne sammen med en god vanilje is.

Ingredienser
Bund:
185 g Smør (stuetemperatur)
175 g Sukker
3 Æg
1⁄2 dl Mælk
250 g Mel
1⁄2 tsk Kardemomme
1 1⁄2 tsk Bagepulver
250 g Peanuts
Karamel
1 ds Karamelliseret mælk (dulche de leche)
Chokoladeganache:
250 g Mørk chokolade
1⁄2 dl Fløde
25 g Smør
Pynt:
  Salted caramel crispearls
  Spiseligt guld
Vejledning

Bund:

Pisk smør og sukker godt sammen og pisk herefter æg og mælk i. 

Pisk indtil massen er ensartet.

Mel, kardemomme og bagepulver vendes derefter i dejen.

Fordel dejen i en form beklædt med bagepapir (ca. 25 x 25 cm).

Drys til sidst peanuts ud over dejen.

Bag bunden i ovnen ved 175 grader i ca. 35 minutter.

 

Karamel:

Fordel din dulche de leche ud over den helt afkølede kage og sæt den på frys imens du laver chokoladeganachen.

 

Chokoladeganache:

Kom chokolade, fløde og smør i en gryde og smelt det over svag varme.

Hæld ganachen ovenpå kagen og sæt den på køl i mindst en time eller på frys i 1/2 time før den skæres ud i små firkanter.

 

Pynt med Salted caramel crispearls og spiseligt guld.

Om forfatteren
Profile picture for user Mette Elkjær
Mette Elkjær
Amatør
Bio
Mette er 24 år og elsker at bage og udvikle egne opskrifter på www.metteskuttercakes.dk. Hun har fokus på at opskriftern har en balance i smagene. Derudover eksperimenterer hun også med både nye smage, konsistenser og sammensætninger.
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
1 t, 40 min
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier