Syltede sennepskorn

Syltede sennepskorn

2 min
5 min
1  glas
Profile picture for user Food_by_chrisnos
Food_by_chrisnos
Kok
✅Lækker opskrift på syltet gule sennepskorn.

✅Syltede sennepskorn er næsten et must i ethvert køleskab. ✅Ikke nok med de er super dekorative på en anretning, så tilfører de også en rigtig lækker syre til retten.
Om opskriften
Beskrivelse

Lækker opskrift på syltet gule sennepskorn.

Syltede sennepskorn er næsten et must i ethvert køleskab.

Ikke nok med de er super dekorative på en anretning, så tilfører de også en rigtig lækker syre til retten.

Vores smagsløg vil rigtig gerne have et syremodspil til det federe element på ens anretning.

Hvad enten det er i en sandwich, på smørrebrødet, til fisken, bøffen eller i salaten, så er syltede sennepskorn et godt bud.

De er hurtige at lave og så holder de sig længe på køl.

I årevis har man brugt sennep til fx pølser, igen syre til det fede.

Og sådan er der flere eksempler. 😁

Ingredienser
90 g Sennepsfrø (gule)
1 1⁄2 dl Eddike (klar lager-)
  Salt (lidt)
2 spsk Sukker
Vejledning

Det hele koges op og lad det derefter småsimre i små 5 minutter.

Hældes på glas med lufttæt låg.

Perfekt på påskebordet 👌 og alle andre anledninger...😋

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user Food_by_chrisnos
Food_by_chrisnos
Kok
Bio
Christina er uddannet kok og er 37 år. Hun elsker at nørde i alle retninger, men der er også plads til down to earth kokkerier. Christina er vild med at dele ud af tips, tricks og ideer fra kokkeverdenen.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier