Syltede sennepskorn

Syltede sennepskorn
Sidst ændret:
Mandag den 28. december, 2020 - 11:48
Beskrivelse

Lækker opskrift på syltet gule sennepskorn.

Syltede sennepskorn er næsten et must i ethvert køleskab.

Ikke nok med de er super dekorative på en anretning, så tilfører de også en rigtig lækker syre til retten.

Vores smagsløg vil rigtig gerne have et syremodspil til det federe element på ens anretning.

Hvad enten det er i en sandwich, på smørrebrødet, til fisken, bøffen eller i salaten, så er syltede sennepskorn et godt bud.

De er hurtige at lave og så holder de sig længe på køl.

I årevis har man brugt sennep til fx pølser, igen syre til det fede.

Og sådan er der flere eksempler. 😁

Sværhedsgrad
Udbytte
1 glas
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
7 minutter
Ingredienser
90 g Sennepsfrø (gule)
1 1⁄2 dl Eddike (klar lager-)
  Salt (lidt)
2 spsk Sukker
Vejledning

Det hele koges op og lad det derefter småsimre i små 5 minutter.

Hældes på glas med lufttæt låg.

Perfekt på påskebordet 👌 og alle andre anledninger...😋

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier