Syltede rødløg i skiver

Syltede rødløg i skiver

5 min
5 min
20  Portioner
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Syltede rødløg smager lækkert og er et super tilbehør til retter der lige mangler noget syrligt, sprødt eller sødt. Brug det til madpakken, i en sandwich, på en hotdogs/burger eller i en salat.
Om opskriften
Beskrivelse

Syltede rødløg smager lækkert og er et super tilbehør til retter der lige mangler noget syrligt, sprødt eller sødt.

Brug det til madpakken, i en sandwich, på en hotdogs/burger eller i en salat.


Se en teaser til vores video hvor vi laver syltede rødløg her:

GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.

Ingredienser
6 Rødløg
1 dl Sukker
4 dl Eddike (Klar lagereddike)
1 tsk Peberkorn
  Krydderier (Efter smag - her har vi brugt laurbærblade og sennepsfrø)
Vejledning

Start med at skolde sylteglasene og skær løgene i tynde skiver. 

Syltede rødløg

Kog sukker, eddike, vand og krydderierne i en stor gryde.

Tilsættes løgene og kog dem med i 2 minutter.

Syltede rødløg

Hæld grydens indhold i sylteglassene og opbevar dem på køl. 

Syltede rødløg

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier