Syltede rødløg

Syltede rødløg

5 min
10 min
4  Portioner
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Råsyltede rødløg er lækkert og nemt tilbehør til mange forskellige ting. Brug dem som tilbehør til kød, på smørrebrød eller i salaten.
Om opskriften
Beskrivelse

Råsyltede rødløg er lækkert og nemt tilbehør til mange forskellige ting.

Brug dem som tilbehør til kød, på smørrebrød eller i salaten.

Løgene kan holde sig længe på køl, så lav gerne en stor portion, når du alligevel er i gang. 


Se en teaser til vores video hvor vi laver æbleskiver her:

GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.


RedaktionSe vores opskrift på syltede rødløg her.

Ingredienser
4 Rødløg
2 dl Eddike
2 dl Sukker (gerne rørsukker)
5 Peberkorn
3 Hele nelliker (kan undlades)
Vejledning

Kog eddike, sukker, nelliker og peberkorn ganske kort op, til sukkeret er smeltet. Skær rødløg i tynde skiver og læg dem i et sylteglas. Hæld sukkerlagen over løgene og lad det afkøle. Sæt glasset på køl, holdbarheden er ca. 1-2 måneder. 

Syltede rødløg

Om forfatteren
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Bio
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier