Syltede drueagurker

Syltede drueagurker
Sidst ændret:
Mandag den 28. december, 2020 - 11:46
Beskrivelse

🥒 Syltede drueagurker 🥒
.
“Du lod dig ej sylte i Heidelberg lager, derfor lille ven, er du skrumpen og mager”

I eddike med de lækre tykke drueagurker, så vi kan nyde af dem i efteråret og langt ind i vinteren👌

Du kan præge din syltelage, i lige præcis den retning du kan lide med forskellige krydderier.

Mine krydderier kan også sagtens svinge fra år til år. Afhængig af humør og hvilke krydderier jeg lige har til rådighed.

Vil du have dette års opskrift, så se med her 👇

Syltede drueagurker

Sværhedsgrad
Udbytte
1 glas
Forberedelsestid
24 timer
Tilberedelsestid
10 minutter
Hviletid
336 timer
Tid i alt
360 timer, 10 minutter
Ingredienser
8 dl Eddike
400 g Sukker (rørsukker eller almindelig sukker)
2 Skalotteløg (snittede)
1 spsk Sennepsfrø
1⁄2 spsk Rosa peberkorn
1⁄2 spsk Dildfrø (jeg havde nogle frø fra min dild i haven)
Vejledning

1 kg drueagurker skylles og lægges 1 døgn i saltlage af 1 liter vand til 100 gram havsalt.

Prik agurkerne inden. Nem at huske, 1, 1, 1 og 1 😁

Koges op, lad køle lidt ned og hældes derefter over agurkerne i et patentglas.

Stilles på køl i 2-3 uger.

Hvis du har et svalt spisekammer eller lignende, er det også super fint at opbevare dem her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier