Syltede agurker

Syltede agurker

5 min
10 min
4  Portioner
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
En god og nem opskrift på syltede agurker. Hjemmelavet agurkesalat er det nemmeste i verden, og smagen er lysår fra den, du køber i glas i supermarkedet.
Om opskriften
Beskrivelse

En god og nem opskrift på syltede agurker. 

Hjemmelavet agurkesalat er det nemmeste i verden, og smagen er lysår fra den, du køber i glas i supermarkedet. Holdbarheden er mindst 1 uge på køl, så du kan lave en god portion og bruge af agurkerne i ugens løb.

Ingredienser
1 Agurk
  Salt
1 dl Eddike
1 dl Vand
1⁄2 dl Sukker
5 Peberkorn
Vejledning

Skær agurken i tynde skiver (gerne med et mandolinjern, der giver tynde, ensartede skiver).

Placer dem på et spækbræt/tallerken, så de ligger i et lag.

Drys salt henover og lad dem stå og trække i cirka 10 minutter - det trækker lidt af væsken ud af dem, så de bliver fastere.

Kog eddike, vand og sukker til en lage - kog, til sukkeret er smeltet. Tilsæt peberkorn.

Læg agurkerne i et stort sylteglas og hæld lagen over. Lad det afkøle.

Opbevares på køl.

Syltede agurker

Syltede agurker

Om forfatteren
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Bio
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier