Syltede agurker

Syltede agurker
Sidst ændret:
Tirsdag den 30. marts, 2021 - 11:32
Beskrivelse

En god og nem opskrift på syltede agurker. 

Hjemmelavet agurkesalat er det nemmeste i verden, og smagen er lysår fra den, du køber i glas i supermarkedet. Holdbarheden er mindst 1 uge på køl, så du kan lave en god portion og bruge af agurkerne i ugens løb.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
  Salt
1 dl Eddike
1 dl Vand
1⁄2 dl Sukker
Vejledning

Skær agurken i tynde skiver (gerne med et mandolinjern, der giver tynde, ensartede skiver).

Placer dem på et spækbræt/tallerken, så de ligger i et lag.

Drys salt henover og lad dem stå og trække i cirka 10 minutter - det trækker lidt af væsken ud af dem, så de bliver fastere.

Kog eddike, vand og sukker til en lage - kog, til sukkeret er smeltet. Tilsæt peberkorn.

Læg agurkerne i et stort sylteglas og hæld lagen over. Lad det afkøle.

Opbevares på køl.

Syltede agurker

Syltede agurker

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier